Home » ZODIAC » Zodiac – 26 Martie – Fixurile zodiilor

Zodiac – 26 Martie – Fixurile zodiilor

Berbec – traieste cu senzatia ca lucrurile nu merg suficient de repede si ca nu-i ajunge timpul. Efectele? De la mania vitezei si graba cu care se repede cu capul inainte, pana la noptile cand n-are chef sa se culce, spunandu-si ca somnul ar fi o pierdere de vreme.

Taur – Obsedat de stabilitate si siguranta, are impresia ca este la adapost doar daca acumuleaza. Majoritatea Taurilor nu gandesc decat in termeni ca bani, case, masini, haine si bijuterii. Atasamentul fata de oameni e la fel de puternic si de obsesiv.

Gemeni – Daca dragostea pentru informatie, comunicare si miscare ar putea fi catalogata drept „fixatie”, atunci cam asta ar fi meteahna lor. Si inca ceva: se feresc de oamenii prosti, neindemanatici si inceti.

Rac – Nevoia de securitate ii determina aproape toate actiunile. Motivatia e de natura emotionala: ii trebuie parametri cunoscuti si asa ajunge sa faca fixatii pentru traditii, amintiri sau obiecte vechi si obsesia pentru casa, familie si copii.

Leu – Obsedat sa placa, sa fie remarcat, admirat, apreciat sau laudat, Leul sufera de „obsesia scenei”. De aceea se si comporta atat de teatral . Are nevoie de aplauze si de complimente, vrea pozitie sociala, renume, diplome si decoratii.

Fecioara – Totul izvoraste din atributele semnului: spirit de observatie, ce detecteaza chiar si cele mai marunte defecte. De aici si simtul amanuntului, gandire analitica, dragoste pentru ordine, punctualitate si curatenie.

Balanta – Se intampla adesea sa te nedumereasca prin nehotararea ei. La origine se afla „mania echitatii” – incearca intotdeauna sa analizeze diferitele aspecte ale unei situatii pentru a fi sigura ca face alegerea justa.
Scorpion – E adevarat ca are mania secretelor, ii place sa manipuleze lumea, e gelos, usor paranoic, distructiv si autodistructiv. Dar are o personalitate fascinanta si plina de resurse Asa ca merita sa-l admiri si sa incerci sa-l intelegi, in ciuda „umbrelor” sale.

Sagetator – Sufera de „sindromul supraevaluarii”, care ii poate strica planurile. Ii e greu sa-si recunoasca limitele si se baga in situatii care-i depasesc posibilitatile. Fiind cel mai norocos din zodiac, pana la urma scapa cu bine din toate. Iar apropiatii il iarta, fiindca e vesel si simpatic.

Capricorn – Obsesia lui este aceea de a detine controlul. E mereu in garda si se straduieste continuu, incarcandu-se cu multe responsabilitati. Toate actiunile lui au un scop. Iar scopul, oricare ar fi, e menit sa-i asigure controlul asupra oamenilor si situatiilor.

Varsator – Inzestrat cu multa vitalitate si cu o personalitate distincta, indiferent ca e tipul savantului distrat sau al razvratitului agitat, te surprinde cu cele mai neasteptate manifestari.

Pesti – Sunt maestri in „arta aburirii”. Pentru unii alunecosi, pentru altii fascinanti, Pestii sunt plini de toane si de mici manii inofensive. Au fixurile lor legate de lumea misticului, fantasticului, superstitiei si magiei.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.