Home » Despre » Informații

Informații

Ca viziune editorială, Antena 1 este un post de televiziune echilibrat, puternic şi modern, orientat cu precădere spre analizarea şi rezolvarea problemelor comunităţii. Departamentul de ştiri, cu o echipă puternică şi eficientă, aduce telespectatorilor un buletin de ştiri complet, cu informaţii de ultimă oră de la cele mai importante evenimente petrecute în comunitate. Nu lipsesc emisiunile tip talk-show. Postul local îşi menţine astfel preocuparea de a media relaţia dintre cetăţeni şi factorii de răspundere la nivel local, căutând soluţii pentru acele categorii de persoane aflate în dificultate. Suntem preocupaţi, de asemenea, de promovarea valorilor locale, naturale şi umane. Grila noastră cuprinde emisiuni variate, de la teme culturale, sportive, timp liber, la teme economice, sociale şi politice. Realizăm reportaje şi filme documentare la standarde profesionale.

În studioul Antena 1 Piteşti au poposit, ca protagonişti ai emisiunilor difuzate, cetăţeni şi oaspeţi de seamă, fie ei lideri politici, oameni de afaceri, oameni de cultură, miniştri sau preşedinţi de stat. Nu au lipsit însă, nici oamenii obişnuiţi – cu preocupările şi opiniile lor. Antena 1 Piteşti este o televiziune activă, care a funcţionat permanent, fără pauze, dezvoltându-se odată cu vremea sa.

            Atuurile în faţa concurenţei:

  • Antena 1 Piteşti are resurse de echilibrare superioare competitorilor: un brand solid, spaţii de emisie în cadrul programelor naţionale;
  • Antena 1 Piteşti este pe piaţă de 23 ani şi a reuşit să reziste în condiţii de concurenţă drastice. Este lider de piaţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.